Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Programa TU+1: subvencions a la contractació per a autònoms sense treballadors

Publicada la convocatòria de concessió de subvencions del 2022 per al desenvolupament del Programa TU+1 de foment de la contractació indefinida d’un/a treballador/a per part d’autònoms/es sense treballadors/es a càrrec seu.

L’objectiu és fomentar la contractació indefinida d'un treballador o treballadora per part d'autònoms sense assalariats a càrrec, amb la finalitat que aquesta contractació pugui repercutir favorablement sobre el creixement del negoci d'aquests autònoms.

Entitats beneficiàries

  • Persones treballadores autònomes sense persones treballadores assalariades al seu càrrec.
  • Societats limitades unipersonals (SLU), quan la persona física que les constitueixi desenvolupi la seva activitat a la societat, sense persones treballadores assalariades al seu càrrec.
  • Persones treballadores autònomes amb una o diverses persones treballadores autònomes col·laboradores al seu càrrec sempre i quan, el nou contracte indefinit, no es formalitzi amb aquesta o aquestes persones treballadores autònomes col·laboradores.

Quantia

La quantia del mòdul econòmic per a aquesta convocatòria es fixa en un import de 18.325,92 euros, que incorpora al cost salarial el cost dels complements salarials, inclosa la quota patronal.

En cas que es formalitzi un contracte de treball a temps parcial, que no pot ser en cap cas inferior al 50% de la jornada de treball, la quantia del mòdul s’ajustarà proporcionalment en funció de la jornada de treball establerta.

Sol·licituds

El termini de presentació del formulari de sol·licitud, amb la documentació annexa inclosa, finalitza a les 15.00 hores de l’11 de novembre.

Més informació aquí.

Resolució.