Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball a les cooperatives

Oberta la convocatòria de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball a les cooperatives en l’exercici 2022.

L’objecte de la subvenció és la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals incloses en algun dels col·lectius següents:

  1. Persones desocupades
  2. Persones treballadores vinculades a l’empresa amb contracte de treball de caràcter fix o temporal

La incorporació ha de suposar el manteniment o un increment d’ocupació respecte de la mitjana dels 12 mesos anteriors a la data d’incorporació dels nous socis o sòcies pels quals es percep la subvenció. A l’efecte del càlcul de l’increment d’ocupació s’han de tenir en compte el nombre de socis o sòcies treballadors o de treball i el nombre de treballadors o treballadores amb contracte indefinit.

Imports de subvenció

  • Un import màxim de 7.000,00 euros per la incorporació de persones amb discapacitats com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals.
  • Un import màxim de 5.500,00 euros per la incorporació de dones com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals.
  • Un import màxim de 4.000,00 euros per la incorporació de persones menors de 30 anys o amb 45 anys o més com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals. En cas que l’empresa s’hagi constituït o estigui en procés de constitució en els 12 mesos anteriors a la data de la publicació al DOGC d’aquesta Resolució, l’import màxim és de 5.000,00 euros.
  • Un import màxim de 2.000,00 euros per les persones no incloses en els col·lectius anteriors quan s’incorporin com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals. En cas que l’empresa s’hagi constituït o estigui en procés de constitució en els 12 mesos anteriors a la data de la publicació al DOGC d’aquesta Resolució, l’import màxim és de 3.000,00 euros.

Àmbit temporal

La incorporació dels/de les socis/es s’ha d’haver produït entre l’1 de gener de 2021 i el 31 d’agost de 2022.

Termini de sol·licituds

Podeu fer la sol·licitud de subvenció per a incorporació de persones sòcies del 7 a l’11 de novembre de 2022.

ENLLAÇ A LA SOL·LICITUD