Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

MYENERGY guanya el 1r premi a la Millor Empresa del Cafè Aventura

El guardó Millor Projecte Empresarial és per a ICURA pel sistema de suport a pacients després de l’alta a l’UCI. El segon premi de la categoria d'empresa és per a BRAIN20, una eina de detecció precoç de les seqüeles de PICS.

El “Cafè Aventura: X Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” s’ha celebrat avui al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Persones emprenedores i empresàries han tingut l’oportunitat de donar visibilitat al seu projecte o empresa, captar l’atenció de possibles inversors i conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament del seu negoci.

L’esdeveniment,  s’ha adreçat a projectes i empreses amb menys de tres anys d'activitat, i amb un potencial clar de ràpid creixement. La tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls administratiu, Montse González, en la seva intervenció de benvinguda ha destacat que “el Cafè Aventura ha permès al cap dels anys donar visibilitat a interessants projectes, obrir portes a empreses i persones emprenedores i marcar un punt d’inflexió per algunes d’elles en haver obtingut un dels guardons d’aquest Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell”.

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat aquest acte amb el suport de la Diputació de Barcelona i ha comptat amb una assistència de 100 persones. En el decurs de la sessió s’ha ofert a deu empreses i cinc projectes empresarials l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats. Entre les empreses que han pogut exposar públicament la seva experiència, la comissió qualificadora ha escollit MYENERGY com a guanyadora del primer premi a la Millor Empresa. Aquesta empresa es dedica al disseny, fabricació i comercialització de bateries de tracció extraïbles i portables per a bicicletes elèctriques i la seva posterior transformació en termes de sostenibilitat, un cop finalitzat el seu ús primari.

El segon guardó en aquesta categoria l’ha rebut l’empresa BRAIN20 que ofereix un dispositiu mèdic portàtil que redueix el temps d’accés al tractament endovascular i millora el pronòstic de pacients amb ictus isquèmic gràcies a monitoritzar en temps real la viabilitat cerebral des de l’inici dels símptomes i durant tot el procés assistencial.

En la categoria a Millor Projecte Empresarial el guanyador ha estat ICURA, que consisteix en una plataforma digital multimodular que facilita la detecció precoç de les seqüeles de PICS (síndrome post intensiu) i suport durant la fase de recuperació després de l’alta de la UCI.

Enguany s’han tornat a repartir com en l’edició anterior 8.500 euros entre la primera i segona candidatura com a millor empresa i idea de negoci. Per la primera classificada  en la categoria "Millor empresa", la dotació econòmica és de 4.000 euros, complementat amb l'accés al programa de mentoring, i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica ha estat de 2.500 euros i també tindrà accés al programa de mentoring. D’altra banda, per la categoria "Millor idea de negoci" la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 euros. També disposarà de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació.

10 anys

El Cafè Aventura ha permès obrir portes a empreses i persones emprenedores. En aquests 10 anys s’han arribat a 317 projectes inscrits, 131 projectes participants i 580 persones assistents. En total des de l’inici del Cafè Aventura s’han repartit premis valorats en 72.100 euros. En concret, s’han concedit 42.500 euros premis en metàl·lic, 10.200 euros com a bonificacions i 19.400 euros en concepte d’assessoraments.