Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Oberta la inscripció per a l'edició 2023 del programa Ind-Digitalització

Vols donar un nou impuls a la teva pime industrial a través de la seva digitalització? Després de l'èxit de l'edició del 2022, el projecte Ind-Digitalització tornarà a oferir-se el 2023. Ja estan obertes les inscripcions.

Poden presentar-s'hi totes aquelles empreses que compleixin amb els requisits i que tinguin la necessitat o inquietud de treballar en la seva digitalització.

En el projecte de 2022 hi han participat 4 empreses sabadellenques de diferents sectors. S'ha realitzat un total de 12 hores d’assessorament personalitzat de mans de consultors experts acreditats per Acció, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Des de l’abril fins al novembre, es va treballar en la detecció de les necessitats en matèria de digitalització i en un informe de recomanacions i accions a aplicar en cada empresa per millorar el procés de digitalització, en les àrees en les quals s’havia detectat l’oportunitat de millora.

Es va treballar en diferents àmbits, en funció de la necessitat detectada amb la persona experta. En algun casos l’assessorament es va centrar en els processos interns, tant administratius com de fabricació i logística de l’empresa; en altres es va realitzar un pla de transformació digital complet i es va detectar la necessitat d’implantar tecnologies digitals avançades. També es va poder veure i projectar la necessitat de digitalitzar el procés de realització de comandes i pressupostos, així com la digitalització 360º dels altres àmbits de l’empresa.

Les quatre empreses participants han aconseguit, gràcies a la seva participació en el programa, presentar sol·licitud i accedir als ajuts de Cupons d’Innovació d’Acció i al Kit Digital. En el cas dels Cupons d’Acció, l’empresa es pot beneficiar d’un ajut màxim de 8.000 euros i en el Kit Digital fins a 12.000 euros.

L’impacte del projecte representa un ajut important per a les empreses participants.

INSCRIPCIÓ A L'EDICIÓ 2023