Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Oberta la inscripció al programa de suport a la digitalització de pimes 2023

Les empreses poden presentar la seva sol·licitud per rebre un acompanyament personalitzat abans del 10 de febrer.

L’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitzen el projecte IND-DIGITALITZACIÓ per acompanyar les empreses en el seu procés de digitalització. El programa arriba per segon any consecutiu i s’obre a pimes de Sabadell i Barberà del Vallès que tinguin la motivació i necessitat d’incorporar les tecnologies més pioneres, a través d’assessoraments personalitzats.

En concret les empreses participants rebran entre març i setembre 12 hores d'acompanyament individual de professionals amb experiència contrastada en digitalització i indústria 4.0  per poder tractar aspectes concrets del negoci i donar suport en el procés de transformació digital. L’objectiu és la detecció de necessitats en matèria de digitalització de les empreses per diferenciar-se i ser més competitives, i proposar aquelles solucions més adequades en cada cas. Al final del projecte cada participant disposarà d’una diagnosi  i proposta d’actuació. El programa, valorat en 1.800 euros, està subvencionat al 100%, sense cost per l’empresa.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, “la digitalització no és una opció, sinó una necessitat real i present  per  a tothom. Pel que fa a les empreses, volem estar al seu costat i ajudar-les a millorar la capacitat de resposta i adaptació”.

El programa de digitalització es veu complementat amb altres accions que ja s’estan desenvolupant durant tot l’any, adreçades a ajudar a les empreses a fer aquest pas cap a la digitalització.

Inscripció oberta

Qualsevol empresa interessada en el programa de suport a la digitalització pot formalitzar la seva inscripció per mitjà del web sabadellempresa.cat/ind-digitalitzacio abans del 10 de febrer. Les places són limitades i es farà un selecció entre totes les candidatures presentades. Per a més informació, qui tingui interès pot adreçar-se  a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell o enviant un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.