Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Subvencions del Programa Ocupació + Transformació

Les empreses que portin a terme iniciatives per mantenir l'ocupació de les persones que tenen contractades poden rebre una subvenció per compensar els costos dels salaris de les persones assalariades.

O socis treballadors en el cas de cooperatives i societats laborals. L'ajut es podrà rebre durant sis mesos, si en aquest termini fan la transició de la seva activitat productiva cap a l'economia verda o digital.

ADREÇAT A

  • Microempreses, qualsevol quina sigui la seva forma jurídica, incloses les comunitats de béns, les associacions i fundacions amb activitat econòmica
  • Persones treballadores autònomes
  • Cooperatives
  • Societats laborals

LÍNIES DE SUBVENCIONS

S'estableixen dues línies de subvencions

Línia 1: Actuacions per al manteniment de l'ocupació durant un període mínim de 6 mesos de les persones treballadores per compte d'altri contractades per microempreses i persones treballadores autònomes, així com el dels socis-treballadors d'empreses d'emprenedoria col·lectiva, i realització d'una acció de caràcter formatiu per facilitar la transició productiva de la seva activitat cap a l'economia verda.

Línia 2: Actuacions per al manteniment de l'ocupació durant un període mínim de 6 mesos de les persones treballadores per compte d'altri contractades per microempreses i persones treballadores autònomes, així com el dels socis-treballadors d'empreses d'emprenedoria col·lectiva, i realització d'una acció de caràcter formatiu per facilitar la transició productiva de la seva activitat cap a l'economia digital.

IMPORT

La quantia màxima d'aquesta subvenció és de 5.000,00 euros per empresa. , amb l'objecte de compensar una part dels costos salarials de les persones treballadores assalariades de la microempresa o de la persona treballadora autònoma o de les persones sòcies-treballadores o de treball.

A més, la persona física o jurídica beneficiària haurà de participar en accions de formació que contribueixin a la transició de la seva activitat cap a una economia verda (línia 1) o que contribueixin a la seva transformació digital (línia 2).

SOL·LICITUD

La sol·licitud s'ha de formalitzar exclusivament mitjançant la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya.

El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible a Canal Empresa, i a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya.

TERMINIS

El termini de sol·licitud és del 20 de febrer de 2023 a les 9 h fins al 28 de febrer de 2023 a les 15 h.

MÉS INFORMACIÓ I TRAMITACIÓ

Subvencions del Programa Ocupació + Transformació. Canal Empresa (gencat.cat)