Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Apunta't a una de les sessions específiques per al creixement al sector de la moda

Des de Reimagine Textile i Futur Mod juntament amb MODAC (clúster de la moda de Catalunya) s’està preparant un cicle de 3 sessions pel creixement de joves empreses del sector moda.

HORTS BRAUN, especialista en venda online a escala internacional

  • Les empreses que s'han posat a les seves mans han aconseguit incrementar significativament les vendes.
  • Data: 2 de març de 10 a 12:30 h

DAVID GARCIA, director de MODAC

  • Professional de reputada experiència en la definició estratègica del sector de la moda catalana per a la seva projecció global, i la gestió de projectes de finançament públic per al creixement de les empreses del clúster. Constantment donen oportunitats a les empreses del sector.
  • Data: 9 de març de 10 a 12:30 h

OLGA BELTRÁN, prestigiosa dissenyadora de moda i consultora

  • Exposarà les claus de la creació d'una col·lecció d'èxit al mercat. Dona dinàmica i molt internacional que us pot donar una nova visió per a les vostres col·leccions.
  • Data: 16 de març de 10 a 12:30 h

INSCRIPCIÓ

Les tres sessions s'impartiran de forma híbrida, és a dir presencialment a la seu de Reimagine Textile, al TecnoCampus, i també online. Us recomanem la participació presencial per obtenir el màxim rendiment del contacte amb els ponents i els assistents.