Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Visita a instal·lacions de recerca del campus de la UAB relacionada amb el concepte "One Health"

Dijous 16 de març de 16 a 18 h el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (PRUAB) organitzarà la Ruta de la Innovació: OneHealth. Per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia.

Aquesta iniciativa té com a objectiu que les empreses, start-ups i empresaris puguin contactar i conèixer als agents desenvolupadors de tecnologia i innovació del territori, a través de visites a les seves instal·lacions.

Amb aquest propòsit s’ha organitzat un recorregut per visitar el Servei de Granges i Camps experimentals de la UAB i CRESA i, a continuació, es visitarà l'Escola d'Enginyeria per conèixer la Planta Pilot Melissa.

L'objectiu d’aquesta ruta de la innovació és posar en contacte les empreses i start-ups del territori amb els grups, serveis i centres de recerca ubicats al campus de la UAB, i que el sector industrial conegui què els poden oferir. 

INSCRIPCIÓ 

Aquí trobareu el formulari d’inscripció per registrar-se. L’aforament és limitat, de manera que els places es confirmaran segons l’ordre de registre.

MÉS INFORMACIÓ