Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Jornada de Pimec amb autònoms sobre la reforma del sistema de cotització al RETA

Pimec Vallès Occidental organitza aquesta sessió que tindrà lloc el proper 28 març a les 17 h a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell (Carrer de Lacy, 15). Cal inscripció prèvia. Les places són limitades. 

El passat mes de juliol el Consell de Ministres va aprovar la reforma del sistema de cotització al RETA, el Règim Especial de Treballadors Autònoms, que comporta un canvi substancial en el model de cotització i en els mecanismes de protecció social del col·lectiu.

Després de la sessió virtual del passat mes de setembre amb el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, l'Excm. Sr. José Luis Escrivá, PIMEC ofereix aquesta sessió presencial amb l'objectiu de posar damunt la taula els principals punts de la reforma. Per això, es comptarà amb la presidenta d’Autònoms PIMEC, la Sra. Elisabet Bach, i l’exinspector de Treball i Seguretat Social, advocat i graduat social, el Sr. Antonio Benavides.

PROGRAMA

16.30 h Obertura de portes amb cafè de benvinguda

17 h Benvinguda

Sra. Eulàlia Barros, degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell

Sr. Xavier Pujol, president de PIMEC Vallès Occidental

17.15 h Breu introducció

Sra. Elisabet Bach, presidenta d'Autònoms PIMEC

17.25 h La reforma del RETA

Sr. Antonio Benavides, advocat, graduat social i exinspector de Treball i Seguretat Social

18.15 h Col·loqui amb Autònoms PIMEC sobre la reforma del RETA

Sra. Elisabet Bach, presidenta d'Autònoms PIMEC

18.30 h Torn obert de preguntes

18.45 h Cloenda

Sr. Xavier Pujol, president de PIMEC Vallès Occidental

19 h Fi aproximat de la sessió

INSCRIPCIÓ

Per inscriure't a l'acte cal que t'identifiquis amb el teu compte de PIMEC. Si encara no estàs registrat, aquí pots crear un compte

MÉS INFORMACIÓ