Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Properes sessions informatives de Mentoring, el programa acompanyament a empreses

Sabadell segueix impulsant Mentoring, un programa de voluntariat de la Fundació Autoocupació de la Diputació de Barcelona que proporciona acompanyament a persones autònomes i petits negocis.

Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat en que les persones mentores voluntàries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb les empreses beneficiàries, ajudant-les a identificar els seus reptes, a definir els seus objectius i a dissenyar i a implementar les estratègies necessàries per assolir-los. També, el programa ajuda les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexos com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

CALENDARI

MAIG

JUNY

MÉS INFORMACIÓ

Les persones interessades a participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat o trucar al 93 745 31 61.

Us animem a participar-hi i inscriure-us a les sessions informatives, en les quals es compartirà amb més detall el funcionament del programa per aquelles microempreses i persones autònomes que volen beneficiar-se de l’acompanyament personalitzat i gratuït, com per persones mentores voluntàries, empresaris/àries i directius/ves amb experiència i voluntat d’ajudar.

Tots els enllaços són de inscripció prèvia a la sessió. Al registrar-se zoom envia automàticament un enllaç unipersonal d’accés a la persona.