Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Activitat a la Fira Silver Vallès: 'El món sènior: un mercat en creixement. Reptes i oportunitats'

La Silver Economy  inclou totes aquelles activitats econòmiques, productes i serveis destinats a satisfer les necessitats de les persones majors de 55 anys. Per tractar del futur empresarial que obre aquesta demanda organitzem aquesta activitat que inclou tres blocs:

  • Conferència especialitzada sobre noves oportunitats de negoci en relació a les tendències del segment sènior de la població.
  • Taula rodona amb experts d´empreses i persones emprenedores que compartiran les seves experiències de negoci en la Silver Economy.
  • Activitat de networking empresarial entre tots els assistents dinamitzada per experts.

A càrrec de Xavier Tovar Morales, gerent de la consultora Societat i Empresa i especialitzat en el desenvolupament de nous models de negoci i del talent humà.

ADREÇAT A

Activitat especialment adreçada a empreses, persones emprenedores i joves estudiants amb especial interès a conèixer quins reptes i oportunitats presenta la Silver Economy com a nou nínxol de mercat adreçat a persones grans.

HORA I LLOC

L'activitat es farà de forma PRESENCIAL a les instal·lacions de Fira Sabadell (Auditori). 

Pl. de la Sardana, 7, 08203 Sabadell, Barcelona 

30 de març, d’11:30 a 14:30 h

INSCRIPCIÓ

Pots inscriure-t'hi en aquest formulari. Places limitades. 

Més informació al Whatsapp 696363850 o  sabadelltreball@ajsabadell.cat