Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Inscripcions obertes per a la 12a edició del programa Accelera el Creixement

Obert el període d’inscripcions a la dotzena edició del programa Accelera el Creixement. Es tracta d’un programa d’acompanyament personalitzat a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial.

Està adreçat a empreses de la província de Barcelona de més de 3 treballadors que requereixin ajut per dissenyar i a implementar el seu pla de creixement en transformació digital, internacionalització, millora de la comercialització, finançament i  models de gestió i organització. El programa ofereix 78 hores de formació individual i en grup per compartir experiències i aprenentatges per ajudar a impulsar els negocis participants.

Des de 2012, hi han participat 547 empreses i tres anys després, de mitjana, han augmentat la seva plantilla un 31%, han incrementat la facturació un 31% i han millorat els beneficis abans d’impostos un 28%. El preu del programa és de 5.500 euros per empresa, però el cost real per a les emrpeses seleccionades és de 500 euros + IVA.

Per conèixer amb més detall el programa, consulteu el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com

Accelera el creixement és promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

INSCRIPCIÓ

Les candidatures es podran presentar fins al 12 de juny de 2023 mitjançant el FULL DE PARTICIPACIÓ.

Per a més informació del programa podeu participar en una de les sessions Informatives:

  • Dimecres 10 de maig de 16 a 17 h
  • Dimarts 16 de maig d’11 a 12 h
  • Dijous 25 de maig de 16 a 17 h
  • Divendres 2 de juny de 10 a 11 h

MÉS INFORMACIÓ