Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Visita a DFACTORY Barcelona

Visita DFactory Barcelona i observa de prop els diferents laboratoris, les instal·lacions i l'aposta per la tecnologia 4.0 de Leitat

DATA: 7 de juny 2023, de 10 a 12:30 h

LLOC: DFactory Barcelona, Carrer 27, 10-16, Sector BZ, 08040 Barcelona

Coneix els laboratoris de tecnologia 4.0 de Leitat i els projectes industrials que conviuen en aquest espai únic. Durant el recorregut, podràs conèixer les capacitats tecnològiques de Leitat en les instal·lacions de DFactory en fabricació additiva, robòtica, fotònica, intel·ligència artificial, sensòrica i IOT del centre tecnològic, i ens endinsarem en la indústria 4.0.

Impulsat pel Consorci de la Zona Franca, DFactory Barcelona té per objectiu convertir-se en un hub industrial en la ciutat, situant Barcelona com a referent en innovació. L’espai acull companyies altament tecnològiques i innovadores.

QUÈ ÉS LEITAT?

Fundada El 1906, Leitat és una de les entitats de referència en l'àmbit estatal i europeu en la gestió de tecnologies. Compta amb un equip de més de 500 professionals, experts en recerca aplicada, serveis tècnics i gestió d'iniciatives tecnològiques i d'innovació. Leitat està reconegut pel Ministeri de Ciència i  Innovació i és una de les principals entitats participants del programa Horizon2020 de la Unió Europea.

Leitat millora la competitivitat de les empreses de l’ecosistema DFactory aportant coneixement i tecnologia per a la transició cap a una indústria digital i sostenible. Opera sota els models d’innovació oberta com a responsable tecnològic dels laboratoris per al desenvolupament de projectes d’investigació i innovació, amb una visió de transferència i adopció de la tecnologia en la indústria per al seu impacte i retorn positiu en la societat.

En DFactory Barcelona, Leitat es focalitza en la gestió de la tecnologia i la I+D industrial, per generar projectes transformadors en aquest àmbit, generant valor tecnològic a l’ecosistema DFactory, posant a disposició de les empreses els laboratoris de tecnologies operats per personal especialitzat de Leitat:

  • Laboratori de robòtica
  • Laboratori d’impressió 3D – IAM3DHUB
  • Laboratori l’IoT
  • Laboratori de Fotònica

Leitat aporta valor social, industrial, econòmic i sostenible, oferint solucions integrals en múltiples sectors i àmbits: desenvolupament de nous materials, producció eco-sostenible, sistemes de prevenció de salut laboral, revaloració de residus i aprofitament de recursos naturals, interconnectivitat i digitalització de la indústria, energia verda i maximització de l'eficiència energètica.

Leitat es focalitza en la gestió de la tecnologia i la R+D industrial per a generar projectes transformadors en aquest àmbit generant valor tecnològic.

ADREÇAT A

Persones, empreses i start-ups interessades en la gestió de la tecnologia i la R-D Industrial.