Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Oberta la convocatòria d'Ajuts Injuve per a la Creació Jove 2023/2024

Ajuts destinats a joves creadors d'un màxim de 30 o 35 anys (en funció de la línia d'actuació) per a projectes a desenvolupar durant l'any 2024 en àmbits com ara les arts visuals, escèniques, música, literatura, disseny, còmic i il·lustració.

QUANTIA

En l’àmbit de l’emprenedoria per a la creació jove, es premien desenvolupament de projectes d'emprenedoria cultural la finalitat dels quals sigui iniciar una activitat o mantenir una creació recent en àmbit nacional o internacional, amb un import de fins a 10.000 €.

PERSONES BENEFICIÀRIES

Poden sol·licitar les ajudes les persones físiques i jurídiques, de nacionalitat espanyola, i totes aquelles amb residència legal a Espanya, que tinguin entre 18 i 30 o 35 anys, segons sigui l’objecte de l’ajuda.

Quan es tracti de projectes en què participin més duna persona, el requisit d’edat s’exigirà a tots els beneficiaris. En cas de grups musicals i companyies d'arts escèniques, el requisit d'edat s'exigirà tant a la direcció artística com al quadre d'interpretació artística.

Quan es tracti de persones jurídiques, el requisit d'edat s'exigeix ​​a les persones físiques que figurin com a representants als seus òrgans directius l'any de la convocatòria.

TERMINI I FORMA DE PRESENTACIÓ

Del 13 d'abril al 12 de maig a les 23.59 hores.

A través de la seu electrònica amb el vostre DNI digital o CERTIFICAT DIGITAL. Per poder signar la documentació cal fer servir el programa Autofirma, que podeu descarregar al vostre equip.

Mitjançant oficines de registre. Tingues en compte que per presentar la sol·licitud a l'oficina de registre de l'Injuve cal sol·licitar cita prèvia a través del telèfon 917827663 o per correu electrònic: registrogeneral@injuve.es

MÉS INFORMACIÓ