Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nova oferta de sòl industrial a la ciutat: licitació oberta fins al 6 de juny

L’Ajuntament publica el concurs d’arrendament de sòl industrial de parcel·les amb un total de 30.000 m2. Aquest concurs és el primer dels concursos per posar a disposició una totalitat de 65.500 m2 de sòl industrial.

Les finques que surten a concurs estan ubicades a Sant Pau de Riu Sec i a Can Roqueta. El passat 4 d'abril es va portar al Ple el primer tràmit per mobilitzar aquest primer lot de terrenys.

Tal com va explicar l’alcaldessa, Marta Farrés, “aquest Govern ha redoblat esforços per atraure i afavorir l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball. No es pot repartir riquesa si no se’n crea i hem treballat perquè Sabadell sigui una ciutat per viure i també per treballar”.

Amb la voluntat d’afavorir l’activitat econòmica i, per tant, la generació d’ocupació a la ciutat, l’Ajuntament posarà al llarg d’aquest any a l’abast d’indústries i empreses un total de 65.881m2 de sòl industrial. A aquests terrenys, de titularitat municipal, s’hi podrien ubicar a l’entorn de 50 empreses. Per tal de mobilitzar les finques, l’Ajuntament ha publicat aquest primer concurs públic per a la seva adjudicació en règim de lloguer. La licitació prioritza la implantació d’activitats econòmiques amb valor afegit en termes de creació d’ocupació i relacionades amb innovació i noves tecnologies, així com que funcionin amb criteris de sostenibilitat i respecte mediambiental.