Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

ÚLTIMES PLACES: 7 de juny, visita de descoberta tecnològica a Leitat al DFactory

La visita permetrà conèixer les capacitats tecnològiques de Leitat a les instal·lacions del DFactory. Es visitaran els laboratoris de robòtica, impressió 3D (IAM3DHUB), IOT i fotònica, del centre tecnològic.

Coneix els laboratoris de tecnologia 4.0 de Leitat i els projectes industrials que conviuen en aquest espai únic. Durant el recorregut, podràs conèixer les capacitats tecnològiques de Leitat en les instal·lacions de DFactory en fabricació additiva, robòtica, fotònica, intel·ligència artificial, sensòrica i IOT del centre tecnològic, i ens endinsarem en la indústria 4.0.

Impulsat pel Consorci de la Zona Franca, DFactory Barcelona té per objectiu convertir-se en un hub industrial en la ciutat, situant Barcelona com a referent en innovació. L’espai acull companyies altament tecnològiques i innovadores.

Des de Promoció Econòmica de Sabadell, en coordinació amb el Nodus Barberà, organitzem visites a centres tecnològics i de coneixement del territori. L’objectiu és que empreses, persones emprenedores i startups puguin establir contacte amb els grans agents desenvolupadors de tecnologia i innovació a través de les visites a les seves seus.

>INSCRIPCIÓ

+INFO