Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Sergi Artigas i Carles Miranda, conferenciants d'excepció a la taula rodona del Fòrum

El Fòrum de Tecnologies i Innovació celebra enguany el seu desè aniversari i tindrà lloc el 21 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. Can Bordoll, 119).

En l’espai de conferència, seran dos grans experts en tecnologia els protagonistes de l'obertura de l'acte: Sergi Artigas, innovation board strategic manager (responsable estratègic de la unitat d’innovació) de Leitat, i Carles Miranda, mànager d’indústria 4.0 i economia circular a Acció.

Sota el títol ‘10 anys de revolució tecnològica’, es parlarà de la transferència de tecnologia, la seva adopció i de com es pot continuar impulsant la transformació digital de la indústria, amb la cooperació entre el teixit industrial i els agents investigadors i també amb el suport de l’administració pública. 

En el segon bloc de la jornada tindrà lloc el Marketplace, l’espai en el qual es presentaran un total de 15 projectes en format ‘elevator pitch’ de 3 minuts per part d’empreses, agents d´innovació i investigadors. Els projectes poden ser en aquesta edició de qualsevol de les tecnologies que formen part de la indústria 4.0 i que poden donar solució als reptes i necessitats actuals de la indústria. El període per presentar proposta de projecte finalitza el dia 31 de maig.

El Brokerage, l’espai de networking dirigit amb agenda prèvia per a cada participant, ocuparà la darrera part d´aquesta jornada, que persegueix fomentar la innovació i la col·laboració entre els diversos agents del territori.

Tota la informació i inscripcions en el web del Fòrum