Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

OBERTA CONVOCATÒRIA per demanar els ajuts per a la retirada de l’amiant

L'ajut, publicat per l’Agència de Residus de Catalunya, es pot sol·licitar a partir del 25 de maig i estarà vigent durant dos mesos.

L’ajut compta amb dues línies a les quals les empreses poden optar (Annex I – Annex II) i que estan dotades amb 10 milions i 40 milions d’euros, respectivament.

L’Annex I poden sol·licitar-lo les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, i comunitats de veïns, mentre que l’Annex II està adreçat únicament al sector productiu i, en aquest cas, a més de la retirada d’amiant, es consideren despeses elegibles també la nova coberta i la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Per tal que el màxim d’empreses del territori puguin aprofitar-se d'aquest ajut, el 24 de maig es va portar a terme una sessió informativa al Centre d’Empreses Industrials Can Roqueta en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Sabadell, en la qual es van donar a conèixer les bases reguladores de l’ajut d’una manera pràctica i es van resoldre els dubtes dels participants.

Si voleu accedir a la presentació, envieu-nos un correu a sbdempresa@ajsabadell.cat