Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Sabadell rep una aportació de 240 mil euros de la Diputació per fomentar la innovació

L’Ajuntament de Sabadell destinarà 240.323,25€ d’una subvenció de la Diputació de Barcelona a donar suport al teixit productiu local i fomentar la innovació. L’acceptació de la subvenció s’ha aprovat avui a la Junta de Govern Local.

Entre els projectes que es portaran a terme mitjançant aquesta subvenció destaca reeditar per tercer any consecutiu el programa de mentoratge “Ara Dona” per consolidar la xarxa de dones emprenedores i empresàries de Sabadell.

La iniciativa té com a objectiu apoderar les dones emprenedores, donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa, posar en valor les dones empresàries i directives del territori i contribuir a incrementar el nombre de projectes d’emprenedoria liderats per dones que acabin en la posada en marxa de nous negocis. El programa, adreçat a les dones emprenedores, directives i empresàries de Sabadell, contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional.

Des de la Diputació de Barcelona es busca també donar suport al foment de la innovació verda i digitalització que permet apropar solucions a les empreses. A més, des de Sabadell es continuarà participant amb altres ajuntaments en projectes com la modernització de polígons de la ciutat a través del foment de la sostenibilitat i la simbiosi industrial per contribuir a revaloritzar els recursos sobrants que generen les empreses. I en la línia de la transició digital i l’adopció de noves tecnologies, el projecte Open industry 4.0 ofereix una  comunitat virtual o espai firal virtual, on les empreses que vulguin innovar, poden trobar proveïdors tecnològics que les acompanyaran a fer el pas cap a la indústria 4.0.