Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

ARA DONA: inscripció oberta a una nova trobada de dones emprenedores i empresàries

L’activitat tindrà lloc el 7 de juliol al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta com a cloenda de l’edició d’enguany i presentació de la següent. La inscripció ja és oberta. 

L’Ajuntament de Sabadell organitza una trobada de dones emprenedores i empresàries de Sabadell. L’activitat tindrà lloc el 7 de juliol al Centre d’Empreses Industrial de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119) i servirà com a cloenda de la 2a edició del projecte “Ara Dona. Emprenedores i Empresàries en Xarxa” i presentació de la següent edició.

L’acte s’iniciarà a dos quarts de deu del matí. El programa de la jornada inclou una taula rodona amb el títol “Mentories, casos reals” per donar veu a experiències de persones que han participat en aquest darrera edició. A continuació, es celebrarà el taller “Cerca de la identitat aromàtica d'Ara Dona” i també hi haurà ocasió per gaudir d’un espai relacional en el que les persones  assistents tinguin l’oportunitat d’ampliar la seva xarxa de contactes. El tancament de l’acte està previst a dos quarts d’una del migdia.

L’activitat està oberta a tothom que tingui interès per conèixer aquest  programa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i té l’objectiu d’empoderar les dones emprenedores de Sabadell, donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa, posar en valor les dones empresàries i directives del territori i contribuir a que incrementi el nombre de projectes d’emprenedoria liderats per dones que acabin en la posada en marxa de nous negocis.

Ara Dona contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional. En la primera fase del projecte es fa una crida a dones directives i empresàries que vulguin compartir la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes.

Aquest grup de dones empresàries i directives s’estableixen com a referents per acompanyar les dones emprenedores novelles en els seus inicis, aportant coneixement a nivell estratègic. Durant tot el projecte es despleguen accions de suport per afavorir el desenvolupament competencial de les dones emprenedores que hi participen, compartint experiència i reptes, adquirint nous coneixements a través de sessions de networking i formació ad hoc.

Inscripció oberta

Les persones interessades en participar en la jornada del dia 7 de juliol han de formalitzar la seva inscripció per mitjà del web sabadellempresa.cat