Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nova convocatòria d´ajuts per impulsar la transformació digital de les pimes

PROGRAMA ACTIVA INDÚSTRIA 4.0 té la consideració d’ajut en espècie i consisteix en la recepció d’un assessorament especialitzat i personalitzat per a l’impuls de la transformació digital de pimes industrials a la Indústria 4.0.

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme publica la convocatòria per a la concessió d’ajuts dirigits a impulsar la transformació digital a través de la iniciativa “Activa Indústria 4.0”, en el marc del Component 13 Impuls a la Pime del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb fons europeus Next Generation.

Entitats beneficiàries

Petites i mitjanes empreses que tinguin personalitat jurídica pròpia, que estiguin legalment constituïdes i que formin part del sector industrial manufacturer, és a dir, que disposin d’algun dels CNAE de les divisions 10 a 32 de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques 2009.

Actuacions subvencionables

L’assessorament es durà a terme a través de reunions individualitzades amb l’empresa i la realització de tallers temàtics i demostratius. Com a regla general, el programa tindrà una durada de quatre mesos per a cada empresa beneficiària i comptarà amb un mínim de 50 hores d’assessorament repartides en les següents etapes:

  1. Diagnòstic de la situació de partida de la pime en termes de maduresa digital.
  2. Elaboració del Pla de Transformació Digital: inclourà la definició, quantificació i priorització d’oportunitats de digitalització personalitzades.
  3. Taller grupal i tancament de la prestació del servei: s’identificaran i recomanaran les diverses formes de dur a terme el procés de transformació digital, possibles acompanyaments, proveïdors tecnològics, entre d’altres. També es contempla la realització de tallers pràctics que acostin les solucions digitals a les empreses beneficiàries.

Quantia

La despesa total per aquesta convocatòria és de 24.420.000 €. 

La quantia individualitzada per empresa dels ajuts en espècie és de 7.400 €.

Els ajuts es concediran en la modalitat de concurrència no competitiva, és a dir, per ordre de presentació de sol·licituds, una vegada s’hagin realitzat les comprovacions de compliment dels requisits exigits i fins que s’esgoti el crèdit pressupostari.

Termini 

El termini de presentació de sol·licituds és des del 13 de juliol de 2023 fins a esgotar el pressupost disponible.

Sol·licituds

Les sol·licituds es dirigiran a la Fundació EOI.  

Per més informació podeu accedir al següent enllaç.