Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nous ajuts per afavorir l’autoocupació de joves en el marc del Programa FSE+

Només podran acollir-se a aquests ajuts els joves que s’hagin donat d’alta com a autònoms des de l'1 de gener de 2023 fins el dia abans de presentar la seva sol·licitud de subvenció.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 18 de juliol a les 9 hores i finalitzarà el 20 de setembre a les 15 h.

Aquest ajut es dirigeix a joves entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) donats d'alta al registre del programa de Garantia Juvenil, en situació "Inscrit beneficiari", el dia anterior o el mateix dia de la data d'inici de la seva activitat com a treballador o treballadora autònom.

L'objectiu és que les persones joves que inicien una activitat econòmica o professional com a persones treballadores autònomes puguin mantenir el seu projecte d’emprenedoria a llarg termini i contribuir a la disminució de l’atur entre el col·lectiu jove. Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu Plus.

Els jovent interessat en participar d’aquest ajut ha de fer la seva sol·licitud de forma telemàtica a través del següent enllaç

En aquesta INFOGRAFIA s’expliquen els requisits que cal complir per sol·licitar aquest ajut.

PUBLICACIÓ DOGC