Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Del 16 al 20 d’octubre, Setmana de la innovació de la UAB

Del 16 al 20 d’octubre de 2023 la UAB s’obre al territori per mostrar el seu ecosistema d’innovació i apropar a la societat les tecnologies i coneixement innovador que es genera al campus.

La Setmana de la Innovació de la UAB compta amb una programació ambiciosa que, en diferents espais, activitat i temàtiques diverses, generarà espais de trobada i relació entre la comunitat UAB, start-ups, empreses i inversors.

PROGRAMA

>19 d’octubre, 12 h. Plaça Cívica. Inauguració: mostra de tecnologies i prototips innovadors dels grups i centres de recerca del campus de la UAB.

>17 d’octubre, 10–15 h. Hotel Exe Campus. Fira de la Innovació: un espai de trobada entre persones emprenedores, inversores, personal investigador i empreses, per apropar a la societat les tecnologies i coneixement innovador de la Universitat.

>17 d’octubre, 18:30 h. Can Gomà (Mollet del Vallès). Gala premis eines: acte de lliurament dels Premis eines 2023 als millors projectes de transformació social, que convoca la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB.

>18 d’octubre, 10–15 h. Oficina de reptes de la UAB. Smart Campus Challenge: tret de sortida del programa de coideació de solucions a reptes del campus de la UAB.

>19 d’octubre, 13-18h. Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. Creativitat musical i Intel·ligència Artifical: una jornada en què artistes i científics que treballen en el camp de la IA, la creativitat i la música debatran sobre els diferents reptes socials, ètics, creatius i tècnics als quals ens enfrontem.

>20 d’octubre, 9:34-13 h. Sala Teatre de la UAB. Ciència i emprenedoria en femení: Superem la síndrome de la impostora: segona edició d’aquesta jornada que té l’objectiu de donar visibilitat als referents femenins en innovació i emprenedoria.

MÉS INFORMACIÓ