Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Es recuperen les nivells d'ocupació prepandèmia als centres d'empreses municipals

Els projectes empresarials recuperen el ritme d’abans de la pandèmia i s’incrementa la demanda de despatxos i d'espais de coworking, mentre segueix la plena ocupació de les naus industrials.

Aquestes activitats instal·lades als centres municipals reben a més l'acompanyament dels serveis de suport empresarial de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa.

Aquest mes d’octubre de 2023 s’han recuperat els nivells d’ocupació dels centres i vivers d’empreses de l’Ajuntament de Sabadell: el Centre d’Empreses Industrials (CEI) de Can Roqueta i el Centre de Promoció Empresarial (CPE) del carrer Tres Creus (al costat de Fira Sabadell), que se situen al voltant del 80% d’ocupació, unes xifres similars a la situació prepandèmica.

Les empreses allotjades responen al perfil de serveis avançats a les empreses i d’empreses industrials innovadores.

Les empreses que vulguin instal·lar-se en algun dels dos centres trobaran diversos espais en funció de les seves necessitats: naus industrials, despatxos de diferents mides, espais de coworking per a empreses unipersonals o que requereixin d’un sol lloc de treball i espais d’incubació per a projectes empresarials en la fase de preparació, prèvia a la creació d’una empresa.

A més, els centres ofereixen altres tipus d’espais que poden utilitzar tant les empreses allotjades com qualsevol empresa externa que necessiti un espai puntual, com sales de reunions, de formació i l'auditori.

Alguns dels elements més positius que les empreses allotjades solen destacar són el suport que poden rebre gratuïtament als dos centres, tant d’assessorament personalitzat com de formació i networking, així com la possibilitat d’assistir i de participar en esdeveniments del món empresarial. I és que el tipus de dinàmiques que es donen als centres porten les empreses a fer networking de forma natural i a obtenir contactes d’interès per al desenvolupament dels seus negocis.

MÉS INFORMACIÓ