Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Participa en la jornada de PIMEC sobre transició energètica el proper 4 d’octubre

De la mà d’experts i representants de PIMEC s’abordarà l'impacte de la transició energètica a les pimes i s’exposaran com, des de PIMEC, us poden ajudar a afrontar els reptes energètics actuals i futurs.

L'energia té un impacte significatiu en els costos de producció i els marges de les empreses. Per aquest motiu, és crucial que les pimes comptin amb l’assessorament i la informació necessaris per poder tenir la contractació adequada sobre les tarifes i adaptar-se a la transició energètica.

Des de PIMEC Vallès Occidental organitzen aquesta trobada amb el suport de l’àrea de Medi Ambient de PIMEC, amb l’objectiu d’informar i assessorar les petites i mitjanes empreses sobre els canvis tarifaris i legislatius recents en l'àmbit energètic derivats, en bona mesura, de la guerra d'Ucraïna i la situació macroeconòmica, la qual cosa ha motivat una fluctuació constant dels preus de l'energia.

>EL REPTE DE LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA A LES PIMES

  • Data: dimecres 4 d'octubre
  • Hora: 9 h
  • Lloc: BMC de Sant Quirze del Vallès

Més informació i inscripcions