Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Noves sessions informatives de Mentoring: acompanyament a autònoms/es i petits negocis

Sabadell segueix impulsant Mentoring, un programa de voluntariat per fer créixer les petites empreses que ja n'ha ajudat multitud a reactivar l'activitat i salvaguardar llocs de treball.

Es tracta d’un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms/es i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries, directives o professionals amb àmplia experiència empresarial, en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per analitzar conjuntament els reptes del negoci i trobar-hi les millors solucions. Les relacions de mentoria es canalitzen mitjançant reunions online o presencials quinzenals o mensuals, durant un període d’entre 6 mesos i 1 any.

Tots els enllaços són de inscripció prèvia a la sessió. Al registrar-se zoom envia automàticament un enllaç unipersonal d’accés a la persona.

CALENDARI MAIG

CALENDARI JUNY

CALENDARI JULIOL

CALENDARI SETEMBRE

CALENDARI OCTUBRE

CALENDARI NOVEMBRE

CALENDARI DESEMBRE

Mentoring és un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des de l’Ajuntament de Sabadell s’actua com a intermediari entre les persones mentores voluntàries i responsables dels negocis.

Durant l’any 2023 es van fer 12 derivacions de persones emprenedores al programa, la qual cosa situa la ciutat entre els primers llocs del rànquing elaborat per la Diputació de Barcelona com a punt local amb major activitat.