Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

3a edició de la Jornada El Vallès Industrial. No perdis l’oportunitat de fer xarxa!

El proper 9 de novembre tindrà lloc una nova edició de la jornada El Vallès Industrial, punt de trobada i cooperació de les empreses i entitats industrials de la comarca.

Un dia únic per compartir, conèixer i parlar dels reptes i temes actuals d’aquest sector: l’ADN del Vallès. Amb ponències, bones pràctiques d’empreses i taules amb expertes per exposar solucions i propostes per a la seva transformació i innovació.

La jornada comptarà amb una ponència inaugural a càrrec de l’Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia, experiències de bones pràctiques d’indústries de la comarca, una taula de debat amb representants institucionals per parlar dels Fons Next Generation i finalitzarà amb una activitat de networking entre els participants de la jornada.

Una de les temàtiques principals seran els fons Next Generation. Impulsats des de la Unió Europea, són una excel·lent oportunitat per al desenvolupament de projectes de reindustrialitzacio, digitalització i sostenibilitat,  però amb un coneixement i accés a les diferents convocatòries sovint complicat pel conjunt del teixit industrial.

DATA, LLOC I INSCRIPCIÓ

  • Hora: 9 a 15 h
  • Lloc: Sabadell, seu del Centre Metal·lúrgic. Plaça Miquel Crusafont
  • Organitza: el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Col·labora: CIESC (Consell Intersectorial d’Empresaris)
  • Places limitades. Amb inscripció prèvia.

>INSCRIPCIÓ