Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Et convidem al Cafè Aventura, el Fòrum d'Emprenedoria de Sabadell

El Cafè Aventura torna per onzena vegada el 23 de novembre. Inscriu-t’hi com a públic,  coneix les 10 start-ups i les 5 idees de negoci que opten als premis d'enguany i obtingues contactes productius.

Durant el Cafè Aventura es presentaran 10 start-ups i 5 projectes en fase d’idea en format elevator pitch. El certamen atorga 3 premis en dues categories: primer i segon premi a la Millor empresa, adreçat a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud, i al Millor projecte empresarial, per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

Posteriorment, se celebrarà la taula rodona “Start-ups que traspassen fronteres” amb  Natalia Martínez Páramo, cap d´unitat de EISMEA - European Innovation Council and SMEs Executive Agency a la Unió Europea i la participació de tres persones empresàries que ens explicaran les seves experiències.

Finalment, es lliuraran els premis. En total, el Cafè Aventura reparteix premis amb un valor superior als 8.500 €.

L’esdeveniment té l’objectiu d’impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores del teixit local. L’organitza l’Ajuntament de Sabadell i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

INSCRIPCIÓ