Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Jornada de webinars sobre les últimes tendències de IA, ciberseguretat i els Fons Next Generation

La Comunitat vallesana Open Industry, impulsada pels Ajuntaments de Sapadell, Sant Quirze i Barberà del Vallès, i amb el suport de Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac, celebrarà el proper 30 de novembre la jornada Webinars Open Day.

Serà tot un matí, amb diferents sessions virtuals on es parlaran de les últimes tendències en digitalització, intel·ligència artificial i ciberseguretat per a les empreses, entre d’altres. 

Seran un total de 5 sessions amb ponents experts on es donaran a conèixer les claus de futur per modernitzar el sector industrial. Una de les ponències, serà, precisament, com aconseguir alguns de les subvencions que ofereix els Fons Next Generation i per què poden ser d’interès per a les indústries.

Programa WEBINARS OPEN DAY -  30 DE NOVEMBRE

>9 h. Benvinguda

>9:10 h. Tendències i Desafiaments de la Intel·ligència Artificial a la Indústria: Automatització, Eficiència i Transformació Digital

  • A càrrec del Sr. Marco Orellana, Director del CIDAI - Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Technology
  • Durada del webinar: 80 min

Coneix el CIDAI, una iniciativa público-privada de referència a Catalunya per promoure projectes i la transferència de solucions tecnològiques en #AI aplicada. Com es pot aplicar la IA a la industria? Coneix exemples i casos d’èxit.

>10:30 h. Fons Next Generation

  • A càrrec del Sr. Xavier Elizondo, Responsable de la Oficina Next Generation d’Acció
  • Durada del webinar: 45 min

Explicació dels Fons Next Generation, específic per empreses industrials. Donaran una visió general i podran entrar en particularitats a petició de les persones assistents a través del xat, que s’anirà responent en directe per part d’altres persones de l’equip de l’oficina Next Generation.

>11:15 h. La vigilància tecnològica com a eina de competitivitat empresarial

  • A càrrec del Dr. Martín Nicolás Buffa, de l'Oficina de Valorització i Patents de la UAB
  • Durada del webinar: 45 min

Què és la vigilància tecnològica i per què fer-la? Explorarem quina és la informació disponible sobre les patents i les eines existents per monitoritzar-les, com el Discoveries.

>12 h. Ciberseguretat, sí, però per on començo?

  • A càrrec del Sr. Fco. Javier Sánchez, Fundador de Neotica Ciberseguridad
  • Durada del webinar: 45 min

Aspectes bàsics de la ciberseguretat, principals riscos i amenaces per empreses i organitzacions, normatives i estàndards, estratègies per a començar a protegir-nos, i casos reals.

>12:45 h. Innovació empresarial: Estratègies, Sistemes de Gestió i Certificació per l' èxit sostenible

  • A càrrec del Sr. Enrique Regidor, Consultor extern en programes i projectes de la Comissió Europea, i professor universitari associat a l' àmbit de la gestió de projectes complexos a l' empresa i I+D+i
  • Durada del webinar: 45 min

El poder dels Sistemes de Gestió de la Innovació en el teixit empresarial. Explorarem com impulsen una cultura innovadora i milloren l'eficiència en els processos d'innovació. Analitzarem com la certificació de la innovació pot augmentar la credibilitat i la competitivitat empresarial en un mercat en evolució constant.

Per inscripcions cal clicar el següent ENLLAÇ.

Open Industry, comunitat dinamitzadora i d’innovació

La Comunitat, que va néixer l’any 2018, es configura com un punt de trobada digital que posa en contacte empreses, professionals de la indústria i altres agents per tirar endavant projectes col·laboratius.

Aquest mes de novembre 3 esdeveniments apleguen indústries i start ups amb l'objectiu de dinamitzar fomentar la innovació empresarial i incorporar avenços a la cadena de producció per enfortir, connectar i fer molt més competitiu el sector.

El primer dels actes ha estat la Jornada Start up Indústria on s’han posat en contacte empreses amb potencial de creixement i amb prototips per produir en sèrie amb industries disposades a treballar amb els seus projectes.

Un altre dels punts de trobada d’aquesta nova edició de l’Open Industry és la Jornada Meeting Point Tecnològic, que se celebrarà el proper 21 de novembre.  Sota el títol "(R)Evolució digital entre els industrials de la construcció". La jornada se celebrarà al BMC Business Center de Sant Quirze del Vallès pretén ser un revulsiu per a les empreses del sector de la construcció de la comarca. Diferents professionals del sector encapçalats per l’empresa Redi parlaran de com la integració de sistemes pot ajudar en aquesta digitalització del sector i totes les avantatges i oportunitats de creixement que els pot aportar.

Sobre Open Industry

Open Industry va néixer el 2018 com una eina per dinamitzar la indústria posant en contacte diferents empreses del sector industrial per generar contactes i trobar oportunitats de negoci.  Els impulsors defineixen Open Industry com una finestra d’oportunitats que, a més compta amb la primera fira virtual de la indústria, oberta els 365 dies de l’any i que ensenya les capacitats productives del territori (Km.0) i dona a conèixer la tecnologia puntera (i4.0).

CONTACTE DE PREMSA

INSCRIPCIÓ