Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Els ajuts de mobilitat elèctrica MOVES III es prorroguen fins al 31 de juliol de 2024

MOVES III, el programa per impulsar l’adquisició de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega, es prorroga 7 mesos més del previst inicialment i es podrà sol·licitar fins al 31 de juliol de 2024.

Aquest ajut dotat amb 1.200 milions d’euros, ja ha tingut prèviament dos ampliacions pressupostàries per poder donar resposta al gran nombre de peticions rebudes i encara es disposa de 290 milions d’euros per a les noves demandes.

L’objectiu fixat és que al 2030 el parc de vehicles del país compti amb 5,5 milions de vehicles elèctrics.

Amb aquesta pròrroga s’han introduït alguns canvis en les bases com que els punts de recàrrega han de comptar amb funcionalitats intel·ligents. Tot i així, aquests canvis s’espera que afectin només al 2% de les sol·licituds.

Recentment també s’ha aprovat una mesura addicional per a donar suport a la transició cap als vehicles elèctrics mitjançant una deducció fiscal de fins al 15% per a les declaracions de l’IRPF amb inversions en aquesta línia.

MÉS INFORMACIÓ