Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

La internacionalització com a estímul del creixement empresarial

El passat 23 de novembre al Fòrum d'emprenedoria de Sabadell es va dur a terme la taula rodona 'Startups que traspassen fronteres', amb la presentació de 3 experiències en què la internacionalització ha format part del naixement i/o creixement d'una empresa.

La taula rodona va comptar amb la benvinguda per part de Natalia Martínez Páramo, cap d'EISMEA (European Innovation Council and SMEs Executive Agency) a la Unió Europea, la qual va explicar com el programa Erasmus for Young Entrepeneurs (per a persones emprenedores novelles) pot ajudar startups i persones emprenedores a millorar les seves habilitats d'emprenedoria en altres països de la UE.

D´altra banda, a la taula es va comptar amb la presència de la Laia Orozco, emprenedora i freelance en el món de la consultoria social. La Laia, en el marc del programa Erasmus, va fer una estada de 4 mesos a Brussel·les, a Diesis Network. També es va comptar amb la Margarida Trias, CEO de Condret i Clicktime, que ja fa anys que participa com a 'host' en aquest programa acollint persones emprenedores a la seva empresa. Finalment, també va aportar el seu testimoni el Miguel Silva-Constenla, CEO i cofundador d'Allread, startup guanyadora del Cafè Aventura 2021 i que des de el minut zero va néixer amb esperit internacional.

El programa Erasmus per a persones emprenedores novelles està obert a totes aquelles persones amb una idea de negoci o que ja estiguin donades d'alta amb una antiguitat menor de 3 anys i que vulguin fer una estada en un altre país de la UE. La Unió Europea li dona un suport financer per tal de dur a terme aquestes estades. Si hi estàs interessat/da, contacta amb sbdempresa@ajsabadell.cat.

MÉS INFORMACIÓ