Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Participa en la II Jornada de Transició Energètica i Sostenibilitat de Sabadell

La segona jornada per impulsar la transició energètica i sostenibilitat a Sabadell se celebrarà el proper 31 de gener al Centre d’Empreses Industrial de Can Roqueta. Aquesta nova edició s'endinsarà en els aspectes més rellevants de la transició energètica.

La primera jornada es va celebrar a finals del 2022 i es va focalitzar en la generació d’energia mitjançant la instal·lació de fotovoltaica.

Aquesta jornada oferirà un enfocament molt pràctic per tal que sigui útil a les petites i mitjanes empreses, a les qual es facilitaran eines i propostes innovadores i realistes que es puguin implementar. Persones expertes compartiran les millors pràctiques i també s'exposaran els millors casos d’èxit d’empreses del territori, com Cafès Pont de Sabadell o EPI Industries de Lliçà de Vall, perquè serveixin d’inspiració als participants a l’hora d’elaborar el seu propi pla de transició energètica.

Al bloc central de la sessió es parlarà de les mesures i actuacions que les empreses poden portar a terme per aconseguir optimitzar la despesa i el consum energètic. A més, hi haurà un espai dedicat a la generació d’energia, amb focus en el consum compartit com a oportunitat a explorar per a les empreses.

Per acabar, especialistes en la matèria exposaran els diferents models i instruments de finançament dels projectes de transició energètica, presentaran els nous certificats d’estalvi energètic i compartiran els diferents ajuts disponibles que incentiven aquest tipus d’actuacions i encara hi haurà un temps per interactuar amb els participants, debatre i resoldre dubtes.

La jornada comptarà amb la presència de representants del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, de l’Institut Català d’Energia o de les consultores especialitzades Km 0 Energy i Giex, entre d'altres.

En resum, una jornada per compartir coneixements i millors pràctiques de la mà de persones expertes, inspirar-se en casos d'èxit de petites i mitjanes empreses del territori i dotar-se d’eines per avançar conjuntament en el camí cap a la transició energètica.

MÉS INFORMACIÓ