Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA a 2 formacions d’acompanyament al treball autònom

CTAC (Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya) organitza dues activitats per treballadors i treballadores autònoms. Aquestes activitats no tenen cap cost per als usuaris. 

D’una banda, el projecte Consolida't 2024: eines i acompanyament per consolidar el projecte professional, un programa de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom que té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió del projecte empresarial. Està previst que hi participin uns 76 treballadors i treballadores autònomes que seran assessorades i acompanyades per mentors, amb una llarga trajectòria professional i vivencial fins al 30 de novembre del 2024 i que rebran formació especialitzada en diferents matèries, amb una visió multidisciplinària.

De l’altra, una formació dijous 8 de febrer amb títol Taller d’eines de català per a autònoms. Es tracta d’una càpsula en línia de 45 minuts per donar eines per millorar la qualitat dels textos (cartes, documents administratius, comercials, catàlegs, elements de màrqueting, etc.), trobar solucions pràctiques a emergències lingüístiques (correctors i traductors automàtics multilingües, per exemple), accedir a models de documents, formularis i plantilles ja redactades, adaptables i gratuïtes, treure més partit del Word a l’hora d’escriure (activar/desactivar l’autocorrecció, canviar l’idioma, revisar textos, ampliar el diccionari…) i facilitar un seguit de recursos en línia gratuïts per resoldre dubtes (ortogràfics, de vocabulari…). A la part final del taller es resoldran dubtes lingüístics. Si s’esgotés el temps disponible, es resoldran posteriorment per correu electrònic.