Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Isabel Vilà: 'En la compra del negoci ja vaig rebre un assessorament molt bo. Ara per la venda, també'

La Isabel Vilà Nicolás va decidir fer una canvi de professió i va posar el seu negoci, La Grangeta de Camprodon, en mans de Reempresa perquè en gestionés el relleu. Finalment, La Grangeta ha canviat de mans i tant la Isabel com la nova propietat han aconseguit el seu objectiu. 

Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

És una granja-cafeteria. 

Per què va decidir posar-la a la venda?

Per un canvi de professió, ja que hi havia moltes dificultats per la conciliació familiar i laboral.

Quin tipus de reemprenedor/a necessitava la seva empresa? Quin perfil era l’idoni?

Una persona del mateix ofici que a més estigués disposat a marxar a viure a la Vall de Camprodon.

Quin servei li ha ofert Reempresa? Per què va decidir venir al Centre de Reempresa de Catalunya?

Doncs jo vaig venir a Promoció Econòmica de Sabadell al 2018 per posar en marxa l’activitat com a empresària individual i llavors vaig poder gaudir d’un servei d’assessorament integral molt bo (assessorament, formacions, etc.) i quan vaig decidir realitzar la venda del negoci vaig tornar a venir per rebre l’assessorament integral dins del Programa Reempresa per realitzar la transmissió de La Grangeta. La meva parella també ha estat assessorada al Vapor Llonch, a l’OAEA (Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom).

Creu que és important proposar-li a la persona reemprenedora interessada un període de treball en comú per transmetre el know-how empresarial?

Per nosaltres sí que és important i, de fet, ho hem fet amb la persona reemprendora abans de la compravenda i després, si ens necessiten, saben que poden comptar amb nosaltres.

Com han estat els processos de matching i les negociacions amb les diferents persones interessades que ha tingut la seva empresa? Les negociacions han estat difícils?

Hi ha hagut diversos interessats que a més estaven disposats a traslladar a Camprodon el seu domicili de residència, però al final la negociació no quedava tancada. Nosaltres, de fet, pensàvem que el procés de trobar la persona reemprenedora ideal seria més ràpid del que ha estat.

Podem dir que sí que ha hagut dificultats en les negociacions, ja que, tot i baixant el preu de cessió, ens ha costat trobar la persona reemprenedora.

Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació? Li hauria agradat a vostè tenir aquest suport?

Molt positiu, ja que la persona ho té tot fet a nivell dels tràmits per condicionar el local, els requeriments de l’Ajuntament, les reformes (ja que en el nostre cas tot està nou). A més, la localització és molt bona. A nivell dels proveïdors el reemprenedor ja els té tots localitzats i comptarà amb productes en exclusivitat. Si continuen fent-ho tot igual, comptaran amb la mateixa clientela.

Jo hauria trobat genial aquest suport si hagués trobat una empresa del sector de l’hostaleria que m’hagués encaixat.

A l'OAEA de Sabadell donem suport i assessorament tant a negocis cedents com a pesones interessades. Podeu contactar amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic.

Es pot obtenir informació completa de tots els negocis disponibles al cercador de Reempresa. Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.