Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Acord amb Barberà i Sant Quirze per mantenir un espai de trobada digital entre empreses i professionals de la indústria

El projecte porta per títol “OpenIndustry 2025: Un nou horitzó per seguir avançant” i posa en contacte diferents agents per impulsar les produccions locals per a negocis globals i guanyar competitivitat amb la transformació digital del teixit productiu.

La Junta de Govern Local ha aprovat avui formalitzar l’acord entre els ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès per continuar col·laborant per fer créixer OpenIndustry, la comunitat virtual de la indústria accessible des de la plataforma Openindustry.cat i que posa en contacte diferents agents per impulsar les produccions locals per a negocis globals (ikm.0) i guanyar competitivitat amb la transformació digital del teixit productiu (i4.0).

Open Industry es presenta com una fira virtual on les empreses expositores que participen poden mostrar tots els productes i serveis, durant els 365 dies de l’any, a tots els professionals presents a la comunitat, així com interaccionar amb les diferents empreses expositores i membres de la comunitat. A més, pertànyer a la fira virtual permet a les companyies obtenir contactes de qualitat i l’oportunitat de participar en possibles projectes, així com l’accés a les tendències de milers de productes i serveis d’avantguarda.

També es pot accedir a la fira virtual com a visitant, on les persones usuàries poden contactar amb les empreses expositores, conèixer les novetats de milers de productes o participar dels diferents esdeveniments que organitza regularment la comunitat.

De fet, en aquest marc i durant el 2024, està previst realitzar properament la  jornada “Startup&Fabricants. Noves oportunitats de negoci”. L’objectiu de l’activitat és crear un espai de trobada entre startups i empreses, de manera que les startups que necessiten produir les seves primeres peces puguin contactar amb empreses que tenen capacitat de fer-ho. Així es fomenta la relació i generació d’oportunitats de negoci dins la indústria. Aquesta dinàmica pretén que aquelles startups que es troben en la fase final d’acceleració i que tenen uns prototips validats a punt de començar-los a produir en sèrie trobin dins de l'OpenIndustry el partner necessari per començar a dur a terme aquestes produccions.

D’altra banda, un any més, es reproduiran els Open Days que donen l’oportunitat de gaudir de diversos webinars i vídeos d’interès, a més de crear relacions i sinergies a través del networking empresarial. De fet, els Open Days són les trobades anuals que permeten apropar a les empreses que ho desitgen contingut relacionat amb la indústria 4.0, la innovació i la tecnologia. En el cas de l’any 2023, el Open Days  va incloure un programa de webinars sobre intel·ligència artificial aplicada a la indústria, vigilància tecnològica, ciberseguretat, ajuts i subvencions Next Generation i innovació empresarial (estratègies, sistemes de gestió i certificació).

OpenIndustry compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la  col·laboració d’agents clau com Acció (Generalitat de Catalunya), l'IQS TechFactory, Fira de Barcelona i altres agents firals i també patronals i organitzacions empresarials. També hi col·laboren els ajuntaments de Rubí, Terrassa, Montcada i Reixac, Castellar del Vallès i Castellbisbal.