Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Protegeix els teus drets de propietat industrial o intel·lectual: «Ideas Powered for business»

El ‘Fondo para Pymes’ Ideas Powered for business és un programa de subvencions dissenyat per ajudar les petites i mitjanes empreses de la Unió Europea a protegir els seus drets de propietat industrial o intel·lectual.

Beneficis

Protegir la propietat intel·lectual és una necessitat en l’era digital. És una forma legal d’evitar que les teves idees, productes o serveis únics es copiïn o s’utilitzin sense permís. La protecció de la propietat industrial o intel·lectual a través del ‘Fondo para Pymes’ pot abastar molts actius diferents, como marques, dissenys, patents i varietats vegetals.

Qui se’n pot beneficiar?

El ‘Fondo para Pymes’ ofereix suport financer a las pimes establertes en la Unió Europea. La sol·licitud pot presentar-la un titular, un empleat o un representant extern autoritzat que actuï en nom seu. Las subvencions es concedeixen a la pime i el reemborsament sempre es transfereix directament al compte bancari de la pime.

Els fons són limitats i estan disponibles por ordre d’arribada de les sol·licituds.

+INFO