Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Kevin Rodríguez: 'No hauria pogut avançar sense el suport i l'ajuda de Reempresa'

El Kevin Rodríguez Márquez tenia experiència en el sector comercial i va decidir comptar amb Reempresa per crear la seva pròpia iniciativa al Mercat Central de Sabadell, una parada de fruits secs i fruita que ja estava en funcionament. 

Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?

Soc graduat en Educació Secundària Obligatòria. Vaig realitzar tasques com a comercial.

Quines són les motivacions que l’han impulsat a venir a Reempresa?

La facilitat i l’ajuda que t’ofereixen a l’hora de posar en marxa un negoci.

Com ha definit el tipus d’empresa a reemprendre? En quins criteris s’ha basat?

En trobava sense feina i en va arribar l’oportunitat d’agafar un negoci en funcionament. Després d’estudiar amb un tècnic d’empresa la viabilitat del negoci, em va sembla una bona idea.

Què us ha aportat Reempresa en aquest procés de cerca d’empreses?

No he hagut de realitzar cerca d’empreses, ja que prèviament em vaig interessar pel negoci de la parada de fruits secs i fruita al Mercat Central de Sabadell.

Amb quantes empreses ha tingut contacte? Fins a quina fase de Reempresa ha arribat? Actualment està en algun procés? Quina és la seva experiència al respecte?

En el meu cas, gràcies a un conegut del Mercat em vaig assabentar que aquesta parada es trobava en venda i, llavors, em vaig posar en contacte amb Reempresa.

Quins són els avantatges i les dificultats que s’ha trobat en aquest camí?

Per mi, un avantatge ha estat que el negoci ja es trobava en funcionament. Les dificultats han estat l’excessiva burocràcia i el temps d’espera per segons quins tràmits.

Ha seguit la formació proposada per Reempresa? És útil per a encarar el procés de compravenda?

No he realitzat aquesta formació, però segur que resulta d’utilitat.

Té algun comentari personal a fer d’aquesta experiència?

Adquirir un negoci ha estat una experiència molt enriquidora que m’ha ajudat a créixer com a persona.

Quin consell donaria a una persona que tingués el desig de convertir-se en empresària? Recomanaria Reempresa?

Doncs el que li diria és que tingués molta paciència i empenta, que tingui molt clar el que vol fer i que vagi amb totes les ganes a aconseguir-ho. Recomanaria Reempresa al cent per cent.  Jo no hauria pogut avançar sense aquest suport ni la seva ajuda i m’ha semblat un servei especialment útil.

Si tens interès a fer-te amb un negoci que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic. Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.

>NEGOCIS DISPONIBLES