Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Immaculada Torner: ‘Reempresa té ofertes de negocis en traspàs de diferents sectors i en diferents poblacions’

La Immaculada Torner Chao havia regentat un negoci familiar en el sector de l’hostaleria i, tot i així, va confiar en l’assessorament de Reempresa per agafar les regnes de Queviures Brossa al Mercat Central de Sabadell.

Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?

Vinc d’un negoci familiar de l’hostaleria que vaig regentar jo mateixa durant uns anys.

Quines són les motivacions que l’han impulsat a venir a Reempresa?

En vaig donar d’alta a Reempresa com reemprenedora i vaig poder veure que hi havia moltes ofertes de negocis en traspàs de diferents sectors i en diferents poblacions, que és el que jo estava buscant.

Com ha definit el tipus d’empresa a reemprendre? En quins criteris es basa?

Jo feia recerca d’un negoci petit que pogués gestionar jo sola i que estigués relacionat amb l’hostaleria o l’alimentació, i el Mercat Central de Sabadell complia aquests dos requisits.

Què us ha aportat Reempresa en aquest procés?

Doncs des de Reempresa m’han ajudat a desenvolupar el pla d’empresa i, sobretot, en la part dels números, per poder valorar la rendibilitat de la parada de Queviures Brossa (en funcionament), i també el finançament.

Quina és la seva experiència al respecte?

El passat mes d’octubre de 2023 vam realitzar la compravenda, amb l’ajut de Reempresa.

Quins són els avantatges i les dificultats que s’ha trobat en aquest camí?

Jo ja venia de negoci propi i, per tant, molts tràmits ja els coneixia. Però és cert que Reempresa m’ha facilitat i orientat en molts.

Ha seguit la formació proposada per Reempresa?

No he realitzat cap formació de Reempresa. 

Té algun comentari personal a fer d’aquesta experiència?

Penso que és molt útil aquest servei i poc conegut, ja que jo el vaig trobar bastant per causalitat, cercant per les xarxes socials negocis en traspàs.

Quin consell donaria a una persona que tingués el desig de convertir-se en empresari? Recomanaria Reempresa?

Doncs li diria que no perdi la il·lusió, que tingui clar el seu projecte. Sí, recomanaria Reempresa per tots els serveis a què pots accedir.

Si tens interès a fer-te amb un negoci que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic. Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.

>NEGOCIS DISPONIBLES