Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Participa en la jornada “Gestió de l’aigua en el context d’emergència hídrica” el proper 12 de març

L’1 de febrer el Govern va declarar l'estat d'emergència per sequera hidrològica a les unitats d'explotació de l’Embassament del Ter-Llobregat, i amb això l’obligació d’aplicar noves mesures per fer front a aquesta nova situació.

Sabadell és un dels 202 municipis que depenen del sistema Ter-Llobregat, per la qual cosa la ciutat es veu afectada per les noves restriccions que ja han entrat en vigor i que inclouen, entre d’altres, la reducció de la dotació d’aigua per habitant i dia a 200 litres i la restricció d’un 80% en els usos agrícoles, d’un 25% en els usos industrial i d’un 25% en els usos recreatius.

Per informar les empreses del municipi de les implicacions de la fase d’emergència, compartir bones pràctiques en l’ús eficient de l’aigua i explicar les opcions de finançament d’aquest tipus d’iniciatives, el proper 12 de març a les 9:30 h se celebrarà la sessió monogràfica “Gestió de l’aigua en el context d’emergència hídrica” al Centre d’Empreses Industrials Can Roqueta de Sabadell.

Es tractarà:

  • Situació de la sequera. Fase d’emergència i afectacions a les activitats empresarials.
  • Gestió de la sequera a Sabadell
  • Mesures per a la millora de l’eficiència en l’ús de l’aigua a les empreses.
  • Fonts d’aigua regenerada.
  • Ajuts Next Generation per al finançament dels projectes d’eficiència en l’ús de l’aigua.

Durant la jornada també s’aprofitarà per presentar un projecte en el que s’està treballant per facilitar l’accés d’aigua regenerada a empreses dels polígons Sud-Oest i Gràcia Sud.

La sessió, organitzada en col·laboració amb el Clúster de l’Aigua i la Diputació de Barcelona, comptarà amb la participació del Clúster de l’Aigua, CASSA (Aigües de Sabadell), Transició Ecològica de l’Ajuntament de Sabadell, la consultora  ABM i l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ. 

INSCRIPCIÓ

 

INFORMACIÓ I WEBS D'INTERÈS