Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Oberta la inscripció a les noves formacions de suport a les empreses i persones emprenedores

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a proposa, en el marc de la seva oferta anual, 7 activitats noves entre abril i octubre.

L’Ajuntament de Sabadell, mitjançant diferents projectes, treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat. Una de les línies ja consolidades és l’oferta anual d’activitats de formació adreçada a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses, que completa les activitats de formació dissenyades per als treballadors en actiu i per a les persones en situació d’atur.

A l’abril  es  proposa el taller “Tik Tok per a negocis”, que permetrà conèixer les possibilitats que ofereix aquesta aplicació com a eina de promoció de negocis. En aquesta línia vinculada a la digitalització, al maig es realitzarà el curs “Intel·ligència artificial al servei del teu negoci: Impulsant el màrqueting digital del futur!”.

Al setembre arribarà la sessió “Capacita't: utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i factura electrònica”. L’oferta formativa es  completarà a l’octubre amb els tallers empresarials  “Posiciona el teu projecte en cercadors (SEO)” i “Aspectes fiscals i comptables que les persones autònomes han de conèixer sobre el seu negoci”.

També, quinzenalment, s’organitza el taller “Valora la teva idea de negoci”, adreçat a persones emprenedores i que ajuda a analitzar el model de negoci proposat mitjançant la tècnica Canvas.

Informació i inscripció

Les inscripcions per a les noves activitats programades entre els mesos d’abril i octubre des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a estan obertes i requereixen inscripció prèvia, ja que el nombre de places és limitat.

Les propostes es desenvoluparan en format online o presencial i en funció de l’activitat tindran lloc al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236)  o al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119).

Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació de qualsevol d’aquestes activitats ho pot fer aquí.