Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

L’Ajuntament de Sabadell promou una visita de descoberta tecnològica al Sincrotró ALBA

Es realitzarà en el marc del cicle de visites per apropar a les empreses, persones emprenedores i entitats, a grans agents d’innovació i tindrà lloc el 17 d’abril.

L’Ajuntament de Sabadell conjuntament amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès organitzen un cicle de visites per apropar els centres tecnològics i de coneixement del territori a les empreses i persones emprenedores interessades. L’objectiu principal és obrir possibilitats d’innovació de la mà d’aquests centres mitjançant col·laboracions, serveis o projectes.

Sabadell treballa per impulsar i posar en valor l’ecosistema d’innovació del territori, facilitant la interacció entre empreses i entitats de coneixement com centres tecnològics, universitats i grups de recerca  que aporten un valor afegit al teixit productiu.

El Sincrotró ALBA és una de les infraestructures científiques i tecnològiques més importants del país. Ofereix tecnologies innovadores que es poden aplicar a una àmplia varietat de sectors industrials com els de la química, materials avançats, nanotecnologia, farmàcia, salut, aliments i envasos, medi ambient, automoció i aeroespacial, energia o patrimoni cultural i ciències forenses.

Inscripció

La inscripció a la  visita al Sincrotró ALBA, que tindrà lloc el 17 d'abril a les 16:30 h, està oberta. Les persones interessades en participar poden formalitzar-la a través del web sabadellempresa.cat/suport-empresarial/innovacio