Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

My natural baby box: "Transmetre el treball fet pel cedent és de gran valor"

My natural baby box va ser posada a la cartera de negocis en cessió de Reempresa perquè buscava algú que la pogués fer créixer. Ara té una nova propietat que s'ha fet amb un negoci que ja funciona i la part cedent ens explica com ha anat el procés de transmissió.

Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

A la comercialització via online de productes naturals i ecològics per a la primera infància.

Per què va decidir posar-la a la venda?

Per manca de temps, ja que tenim altres negocis que ens requereixen més dedicació.

Quin tipus de reemprenedor necessitava la seva empresa? Quin perfil era l’idoni?

Gent amb una mica d’experiència en el sector del e-commerce i en xarxes socials. Al mateix temps, algú que no tingués por per reemprendre un negoci i que tingués ganes de fer créixer un projecte actiu amb una bona reputació i bon posicionament web.

Quin servei li ha ofert Reempresa? Per què va decidir venir al centre de Reempresa de catalunya?

No és la primera vegada que hi contactem perquè, a part de cedents, també hem sigut reemprenedors a través de Reempresa.

Creu que és important proposar-li al reemprenedor interessat un període de treball en comú per transmetre el know-how empresarial?

Sí, sempre és necessari i important

Com han estat els processos de matching i les negociacions amb les diferents persones interessades que ha tingut la seva empresa? Han estat dificils, les negociaicons?

Molt positius. En tot cas, alguns interessats no tenien clar quin projecte buscaven i quines possibilitats els estàvem oferint. 

Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que en suposa la posada en marxa. Com valora que ara una persona emprenedora pugui convertir-se en reemprenedora, estalviant-se així tota la fase de creació? Li hauria agradat a vostè tenir aquest suport?

Sí, sempre pot ser una bona opció. El treball fet pel cedent és d’un valor molt important, tant de coneixement general com específic del negoci.

Si tens interès a fer-te amb un negoci que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic. Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.

>NEGOCIS DISPONIBLES