Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

OBERTA INSCRIPCIÓ a la nova edició del programa Accelera el Creixement

Presentada la nova edició del Programa Accelera el Creixement que promouen PIMEC i la Diputació de Barcelona, en el qual col·labora Promoció Econòmica de Sabadell. Les inscripcions estaran obertes fins al 7 de juny.

L’objectiu del programa és impulsar el creixement i consolidació de 50 pimes de la província de Barcelona a les quals s’ofereix acompanyament i assessorament d’experts durant 9 mesos. Es tracta de definir un pla de creixement i posar-lo en pràctica mitjançant un pla d’acció personalitzat que doni resposta als seus reptes. L’abast del programa inclou factors tan rellevants com la transformació digital, la comercialització i obertura de nous canals, el procés d’internacionalització, el finançament o l’organització empresarial segons les necessitats i interès de cada empresa.

Les empreses candidates han de complir una sèrie de requisits:

  • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona.
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys (creades abans del 31/12/2019).
  • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.
  • Tenir disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica.

Accelera el creixement és un programa d’èxit contrastat a través del qual les empreses participants podran portar a terme una reflexió estratègica i d’identificació dels factors clau d’èxit per al seu creixement, estructurar-los en un full de ruta i materialitzar-lo.

Si penses que et pot interessar, contacta’ns per correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat, per telèfon al 93 745 3161 o bé inscriu-t'hi directament: https://www.acceleraelcreixement.com/