Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Premis Nacionals de Comerç i als Establiments Comercials Centenaris

Obert el termini per participar en la 24a edició dels Premis Nacionals de Comerç i dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris que atorga la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza a les 14 h del dia 4 de juliol de 2024.

Premis Nacionals de Comerç

L'objectiu d’aquests premis és distingir persones, empreses, entitats del sector i ens públics que, per la seva trajectòria, innovació, sostenibilitat i adaptabilitat, contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

S’estableixen 4 categories: 

  • Premi Nacional de Comerç
  • Premi al Comerç més Innovador
  • Premi al Comerç més Sostenible
  • Premi a la Iniciativa Col·lectiva

A les categories del Premi Nacional de Comerç, Premi al Comerç més Innovador i Premi al Comerç més Sostenible hi poden optar les persones físiques, les microempreses i les petites i mitjanes empreses amb establiment operatiu a peu de carrer a Catalunya que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit del comerç i els serveis a la persona i a la categoria de Premi a la Iniciativa Col·lectiva les entitats que les representen a nivell territorial o sectorial i els ens públics.

Els Premis Nacionals de Comerç consisteixen en uns guardons i diplomes. A més, el Premi Nacional de Comerç té una dotació econòmica de 6.000 euros, i els Premis al Comerç més Innovador i al Comerç més Sostenible tenen una dotació econòmica de 2.000 euros cadascun d’ells.

Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud i la documentació que preveuen les bases.

Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

L'objectiu dels Premis als Establiments Centenaris de la Generalitat de Catalunya és distingir els establiments i mercats municipals en actiu, que al llarg de cent o més anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra que s'han anat produint al llarg de la seva història. 

S'estableixen 3 categories: 

  • Premi als establiments amb cent o més anys d'història
  • Premi als establiments amb cent cinquanta o més anys d'història.
  • Premi als establiments amb dos-cents o més anys d'història.

Hi poden optar les persones físiques, les microempreses, les petites i mitjanes empreses de venda al detall o de prestació de serveis a la persona que siguin titulars d'establiments a peu de carrer a Catalunya oberts al públic, i els mercats municipals en actiu, sedentaris i no sedentaris, ubicats a Catalunya, amb una trajectòria de cent o més anys d'història l'any de la convocatòria. Només es podrà presentar una candidatura per edició.

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris consisteixen en uns guardons i diplomes. Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud i la documentació que preveuen les bases.

MÉS INFORMACIÓ al 93 484 99 97