Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

El Fòrum de Tecnologies i Innovació 2024 girarà al voltant de la sostenibilitat en la indústria

Amb títol ‘Eco-disseny i fabricació sostenible: oportunitats per a la indústria’, se celebrarà el 19 de juny al matí al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

Promoció Econòmica de Sabadell organitza anualment des de l'any 2013 el Fòrum de Tecnologies i Innovació, una jornada de tot un matí especialment dissenyada per a la participació d’aquelles empreses i persones emprenedores amb interès per les tecnologies i la innovació en la indústria. A l’acte també estan convidades persones investigadores, centres tecnològics, universitats i centres de recerca que presentaran les investigacions més punteres.

Com sempre, la jornada constarà d’una taula rodona inaugural amb les veus més expertes al nostre territori en aquesta temàtica, un marketplace on les empreses participants presentaran les seves tecnologies i innovacions i, finalment, el brokerage, el plat fort de la jornada, l’espai de networking on les empreses i investigadors/es es podran conèixer i fer contactes de qualitat amb una agenda de reunions concertades.

Hi ha 15 places obertes a les empreses que vulguin participar en el Marketplace. També poden apuntar-se a la jornada persones i empreses interessades només en el Brokerage o, simplement, a assistir-hi com a públic.

MÉS INFORMACIÓ