Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Cupons d’ACCIÓ 2024, els ajuts per a la competitivitat de les empreses

Els Cupons d’ACCIÓ per impulsar la competitivitat de les empreses estaran molt aviat disponibles. Es tracta d’ajuts directes de fins a 20.000€ que et permetran transformar la teva empresa mitjançant l’assessorament d’experts i avançar en matèries com la internacionalització, sostenibilitat, innovació o digitalització.

Escull el cupó que més t’interessi:

  • Cupons d’estratègia per empreses industrials: Fins a 8.000 euros per identificar i prioritzar les iniciatives a explotar o àrees d’oportunitats a explorar per assegurar la competitivitat futura de l’empresa.
  • Cupons a la propietat industrial i intel·lectual: Fins a 3.000€ per a la contractació d’un servei d’assessorament i orientació a proveïdors acreditats per ACCIÓ que permeti a les empreses disposar de registres de propietat industrial i intel·lectual i de disposar d’estudis que permetin explotar-los o obtenir-nos a mig termini.
  • Cupons tecnologies digitals avançades: Fins a 20.000 € per testar, experimentar i validar l’ús i aplicació de tecnologies digitals avançades mitjançant l’ús d’infraestructures del Digital Innovation Hub de Catalunya, per aplicar-les posteriorment al projecte empresarial.
  • Cupons Green: Fins a 8.000€ per incorporar tecnologies verdes, fer una diagnosi ambiental, definir l’estratègia de sostenibilitat, el full de ruta tecnològic per assolir neutralitat climàtica, un model més circular o establir un pla d’acció per a la mitigació o l’adaptació al canvi climàtic.
  • Cupons per Programes Europeus R+D+I: Fins a 12.000 euros per obtenir assessorament especialitzat per preparar propostes a programes europeus col·laboratius de recerca, desenvolupament i innovació.
  • Cupons iniciació a l'exportació: Fins a 8.000 euros per dissenyar un pla de promoció internacional o subcontractar un export manager que engegui el procés d'internacionalització de l'empresa.
  • Cupons International e-Trade: Fins a 6.000 euros per analitzar la presència digital, establir una estratègia digital internacional i dissenyar un pla d'accions als canals digitals.

El dijous 9 de maig està previst que es publiquin les bases reguladores i en els propers dies es podran sol·licitar els ajuts.

No perdis aquesta oportunitat!

MÉS INFORMACIÓ