Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

El Fòrum de Tecnologies i Innovació obre les inscripcions

El Fòrum de Tecnologies i Innovació torna per onzè any consecutiu a Sabadell. L’activitat, que mou cada any al voltant de 100 persones vinculades a centres tecnològics, altres entitats de recerca i empreses, se celebrarà el 19 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). 

L’activitat, amb el títol “Ecodisseny i fabricació sostenible: oportunitats per a la indústria”, tindrà lloc el 19 de juny. Les persones interessades en participar-hi ja poden formalitzar la seva  inscripció per mitjà del web.

Enguany, sota el títol “Eco-disseny i fabricació sostenible: oportunitats per a la indústria”, el Fòrum es centrarà en un tema que afecta la competitivitat de l’empresa en la cursa per aconseguir un món més sostenible. L’objectiu d’aquest esdeveniment és  promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i centres tecnològics i de recerca, així com donar a conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic.

El Fòrum està organitzat pels Ajuntaments de Sabadell i Barberà del Vallès, amb la col·laboració del Parc de Recerca de la  UAB i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei d´Ocupació de Catalunya.

La jornada

La jornada s’estructurarà en tres parts. En primer lloc, una conferència taula rodona sobre Eco-disseny i fabricació sostenible. A continuació, un màxim de 15 participants tindran la possibilitat de presentar el seu projecte d’innovació tecnològica associada a l’àmbit del Fòrum. Per poder exposar en aquest Marketplace, on es donen a conèixer les tendències del sector, les persones i entitats interessades s’hi han d’inscriure prèviament. La selecció de presentacions es farà d'acord a criteris tècnics i per rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds presentades. El termini per fer la inscripció finalitza el 29 de maig.

El darrer bloc de la jornada obrirà la possibilitat d’aconseguir nous contactes amb el Brokerage. En aquesta part, empreses, grups de recerca, centres tecnològics, universitats, investigadors/es i altres professionals tindran l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada, cal inscriure’s també prèviament per poder elaborar una agenda concertada de reunions.

Per a més informació es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat/. També es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa i Linkedin.

Enllaços relacionats