Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Cupons a la competitivitat per transformar la teva empresa

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Uns ajuts únics que ja han beneficiat a més de 4.600 empreses catalanes i que han servit per acompanyar-les a fer les seves primeres exportacions, a implementar o desenvolupar noves tecnologies o a adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

Aprofita l’oportunitat d’accedir a uns ajuts que, a més d’acompanyar-te en la teva expansió internacional o d’incorporar noves tecnologies, també t’ajudaran a accedir a programes europeus d’R+D o a protegir les teves innovacions.

El que no canvia dels Cupons ACCIÓ 2024 és que s'exhaureixen en poc temps. Prepara’t i tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats. Sabies que més de la meitat de les empreses beneficiàries preveuen incrementar la seva facturació? Segueix els seus passos!

Aquests són els cupons disponibles:

La nova convocatòria dels Cupons ACCIÓ obrirà a partir del mes de maig.

MÉS INFORMACIÓ