Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Adriana C. Perticari: 'Reemprendre és més senzill que començar des de zero'

L’Adriana Cecilia Perticari es va fer amb un parada al Mercat Central de Sabadell i ja experimenta què és treballar per ella mateixa, una modalitat que buscava i que li és propícia. Ens explica aquí com ha anat el procés de compravenda. 

A què es dedica el negoci que has reemprès?

Oferir una alternativa per mantenir la salut des del punt de vista natural a la parada 178- 179 del Mercat Central de Sabadell a través de les plantes, les flors i les herbes en general, ja que són la font matriu de les medicines al món.

Quin toc personal li pretens donar al negoci per fer-lo créixer?

L'atenció i el servei des del punt de vista de la medicina tradicional xinesa. Es dedicarà a la salut preventiva. Oferirà més informació de les propietats de les plantes. A més comptarà amb més varietat de productes per oferir als clients.

Quin acompanyament heu pactat amb el cedent per què et pugui transmetre tot el coneixement i la clientela?

Durant tot el mes de maig per conèixer els clients i com s'hi orienta el servei.

Voldràs ampliar la plantilla i contractar alguna persona?

De moment no ampliaré plantilla, ja que he d’organitzar els recursos econòmics.

Quant temps van durar les negociacions? Van ser dures o fàcils?

Van començar el desembre de 2023 i s’han allargat per assumptes personals. Les negociacions amb la cedent han estat senzilles, ens hem entès molt bé.

Has seguit els tallers de formació proposats per Reempresa? Han estat útils per afrontar el procés de compravenda?

Doncs no he fet formació a Reempresa, jo ja compto amb formació en gestió empresarial, comptabilitat interna, gestió de compres, fiscalitat, inventari...

Quin consell donaries a un/a reemprenedor/a que estigués en la fase inicial del procés de Reempresa?

Reemprendre és molt més senzill que començar des de zero, encara que hi hagi coses a aprendre o modificar. Considero que és la millor manera de guanyar diners, la fórmula de l'autònom/a. Amb organització, planificació i disciplina és més positiu ser treballadora autònoma que treballar per a un tercer. Considero que és el futur dels països.

MÉS INFORMACIÓ