Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

"TU+1” de foment de la contractació indefinida d'un/a treballador/a per autònoms sense personal a càrrec

Publicada la RESOLUCIÓ EMT/2428/2024, de 26 de juny, per la qual es fa pública la convocatòria de concessió de subvencions de l'any 2024 per al desenvolupament del programa "TU+1” de foment de la contractació indefinida d'un treballador/ora per part d'autònoms sense treballadors o treballadores a càrrec.

Es concedeix una subvenció de fins a 20.850,00 euros per a cada autònom o societat limitada unipersonal (SLU) sense treballadors a càrrec que formalitzi un contracte indefinit a jornada completa, durant un període mínim temporal de divuit mesos, amb una persona en situació d'atur inscrita com a demandant d'ocupació no ocupada (DONO).

La sol·licitud s'ha de formalitzar exclusivament mitjançant la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya. El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa, i a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya, o mitjançant l’enllaç a la sol·licitud de l’ajut. 

El termini per sol·licitar l’ajut finalitzarà el dijous 12 de setembre de 2024 a les 14 hores.

Per a més informació podeu contactar amb treball.gencat.cat, trucar al 012 o bé enviar un correu a la bústia treballautonom.treball@gencat.cat.

>INFOGRAFIA